Süttaşı İlkokulu

Telefon : 0454 471 5739
Belgegeçer : 0454 471 5739
WEB https://suttasiilkokulu.meb.k12.tr
Adres : SÜTTAŞI MAH. DEREGÖZÜ KARABIÇAKGİL MEVKİİ KÜME EVLERİ SÜTTAŞI İLKÖĞRETİM OKULU NO: 2 İÇ KAPI NO: 4 DOĞANKENT / GİRESUN
VİZYON : Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.
MİSYON : Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp eğitim öğretim hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, empati yapabilen, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.
BAŞARILAR : Okulumuz 2005 yılında Giresun´un en çevreci okulu seçilmiştir.

Saatler : 08.30-14.10
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Servis : Taşımalı eğitim kapsamında, evi okula uzak olan öğrenciler, 3 adet servis aracı ile okula taşınmaktadır.
Ulaşım : Mahallemizden ilçe merkezine her gün dolmuşlar gidip gelmektedir. Öğretmenler özel araçlarla kendi imkanlarıyla okula gidiş geliş yapmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuzun bulunduğu Süttaşı Mahallesi, Doğankent ilçesine bağlı mahalle statüsündedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK: 4,5 KM TİREBOLU İLÇESİNE UZAKLIK: 36 KM GİRESUN MERKEZE UZAKLIK: 84 KM Mahallemizden ilçe merkezine her gün dolmuşlar gidip gelmektedir. Öğretmenler özel araçlarla kendi imkanlarıyla okula gidiş geliş yapmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :