Süttaşı İlkokulu
SÜTTAŞI MAH. DEREGÖZÜ KARABIÇAKGİL MEVKİİ KÜME EVLERİ SÜTTAŞI İLKÖĞRETİM OKULU NO: 2 İÇ KAPI NO: 4 DOĞANKENT / GİRESUN

VİZYON

Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.

MİSYON

Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp eğitim öğretim hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, empati yapabilen, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.

Okulumuz 2005 yılında Giresun´un en çevreci okulu seçilmiştir.

NORMAL

08.30-14.10

Servis Bilgisi

Taşımalı eğitim kapsamında, evi okula uzak olan öğrenciler, 3 adet servis aracı ile okula taşınmaktadır.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK: 4,5 KM TİREBOLU İLÇESİNE UZAKLIK: 36 KM GİRESUN MERKEZE UZAKLIK: 84 KM Mahallemizden ilçe merkezine her gün dolmuşlar gidip gelmektedir. Öğretmenler özel araçlarla kendi imkanlarıyla okula gidiş geliş yapmaktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuzun bulunduğu Süttaşı Mahallesi, Doğankent ilçesine bağlı mahalle statüsündedir.